Thursday, May 5, 2011

Jom Baca Novel~

Okey2...arini aku nk kongsikan koleksi buku2 novel yg aku dh pnah beli n baca...actually, minat aku terhadap pembacaan novel nih dh lama dh...sejak dari sekolah lg...publisher yg mula2 aku ikuti adalah 'Alaf 21'..aku rase korang pun tau kn...tulisan penulis2 novel kat 'Alaf 21' nih mmg best...n then, aku mulala tgk2 mane2 publisher yg aku rase popular n best novel2nyer...n dri situ aku mula tertarik ngn penulisan penulis novel dri Jemari Seni Publishing iaitu 'Hlovate'...sejak itu, byk koleksi novel tulisan Hlovate aku ader...BEST WOO!! RUGI TAK BACA!! haha~

'Alaf 21'
 Kat bwh ni aku share ngn korang buku2 novel hasil karya Hlovate daripada Jemari Seni Publishing...

Novel Karya 'Hlovate'

BACA!! JGN TAK BACA!! (^_~)v

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...