Saturday, May 7, 2011

~Jom Buat Personality Test - Optical Illusions~

Korang penah wat personality test x?? setau aku semua org penah wat personality test kn?? kat sini aku nk perkenalkan kat korang jenis personality test yg best sgt utk korang try iaitu 'Optical Illusion'..alaaa...yg gmba mcm2 bentuk tu, n then tgk perception korng tntang gamba tu...dari pelbagai perception tula korang tau korang ni jenis yg sharp visual sense or not...so, apelagi...JOM TRY!! (^_~)v
People in bar or a face??
Do u see a donkey or a seal??
A duck or a rabbit??
Do u see an eskimo or a native american??

A face or a musician??
A face or a word Liar??
What do u see??

How many people in this picture??

An old lady or a woman??
Okey...itu jela gamba yg aku dpt show kat korang...yg selebihnyer, korang leh la carik kat tenet yer...ade mcm2 lg personality test yg leh korang wat..ni link nyer:


HAVE FUN!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...