Tuesday, September 6, 2011

Salam Merdeka Raya!!


Salam and Hye All!!

Wahhh!! dah lame rasenyer aku tak update blog aku nih...sempena bulan Syawal yang mulia nih aku nak ucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir and Batin kepada semua umat Islam di seluruh Malaysia mahupun dunia...aku mohon ampun jika ada terkasar bahasa, terlanjur kata...maafkan aku!

Untuk rakyat Malaysia, aku ucapkan Selamat Hari Merdeka memandangkan kita beraya di hari kemerdekaan Malaysia!!

Pantun Raya utk korang semua:

Kecik2 dah pandai bergaya,
Bila besar jadi buaya,
Hari ni last puasa sok raya,
Kalau ada dosa dan silap kira 'burn' lah yer!

SALAM MERDEKA RAYA!! (^_______^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...