Sunday, December 18, 2011

Kereknya Kau!!



Rasa macam poyo sangat kan entry aku kali nih...ngeee~ (^_^)

Anyway, tak ada benda pun nak update hari nih...just nak share gambar yang aku rasa dah macam cover album...aku ulang, cover album!!



Aku dah rasa macam dah terlalu famous dan dah banyak album aku pernah keluarkan...lagipun aku dah ada peminat setia yang sentiasa menyokong career aku selama nih...padahal kalo ikutkan, memang tak ada apa pun! haha~

See! Kan aku dh cakap! haha~
Dah-dah!! Aku dah tak sanggup nak membangga diri walau pada zahirnya memang aku tak reti pun main gitar!! hahahahaha~

Jangan Marah Yer!! 
ADIOS!! (^_~)v

2 comments:

CekbOlat-bOlat said...

eksyen jer.. hahah =P

ECHA said...

skali skala ape slhnyer! heee~ ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...