Wednesday, February 15, 2012

Jerung Makan Jerung!


Haaa! Korang pernah dengar tak sebelum-sebelum nih pasal jerung makan jerung?? Mesti tak pernah kan?? Okey! Kat sini aku nak tunjukkan kat korang ada 1 kejadian yang berjaya dirakam oleh Researcher yang tengah buat research pasal ikan "fish census" (aku pasal sains ni kurang sikit..harap maklum! heee~)...tengah syok-syok selam dan ambil gambar, tiba-tiba dia ternampak ada seekor jerung tengah makan seekor jerung yang lain...

So, apa lagi...terkejut sangat-sangatla orang tu! Korang still tak percaya ker?? 

Ni haaa!!! Jeng Jeng Jeng!! (elemen suspen mesti ada ok! baru ada feel! haha!)


**Ni jerung dalam air, kalo jerung darat camna la eh?? Ada ke jerung darat?? ADA!! Cuba fikir! haha~ (^_~)v

Tuesday, February 14, 2012

Thursday, February 9, 2012

Dap Dup! Dap Dup!



Dap Dup!! Dap Dup!! Dap Dup!!

Harini adalah hari di mana semua pensyarah akan tak senang duduk...Hari yang menentukan sama ada terbayar atau pun tak segala penat lelah selama satu sem nih...Ya! Keputusan peperiksaan bagi pelajar UUM akan diumumkan hari nih di laman Portal Komuniti UUM bermula pukul 3 petang...

Ohhhh!! Jantung nih dah macam nak tercabut rasanya lebih-lebih lagi dapat tau result students...

Alhamdulillah kebanyakkannya lulus...tapi setakat lulus cukup-cukup makan je la...nak buat macam mana, mungkin dah tak ada rezeki buat mereka yang tak berapa nak bagus...

Bagi aku, mereka dah buat yang terbaik...

Yang penting, aku berpuas-hati sebab dapat beri ilmu yang aku ada untuk generasi akan datang...

CONGRATULATIONS TO ALL MY STUDENTS! AM PROUD OF U ALL! WELL DONE!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...