Wednesday, February 15, 2012

Jerung Makan Jerung!


Haaa! Korang pernah dengar tak sebelum-sebelum nih pasal jerung makan jerung?? Mesti tak pernah kan?? Okey! Kat sini aku nak tunjukkan kat korang ada 1 kejadian yang berjaya dirakam oleh Researcher yang tengah buat research pasal ikan "fish census" (aku pasal sains ni kurang sikit..harap maklum! heee~)...tengah syok-syok selam dan ambil gambar, tiba-tiba dia ternampak ada seekor jerung tengah makan seekor jerung yang lain...

So, apa lagi...terkejut sangat-sangatla orang tu! Korang still tak percaya ker?? 

Ni haaa!!! Jeng Jeng Jeng!! (elemen suspen mesti ada ok! baru ada feel! haha!)


**Ni jerung dalam air, kalo jerung darat camna la eh?? Ada ke jerung darat?? ADA!! Cuba fikir! haha~ (^_~)v

4 comments:

syafiqakarim said...

ohh..mcm tu eh jerung .haha
jerung darat lebih kurang mcm buaya
darat kott.eh? -.-

ECHA said...

ni pun baru tau ade gak jerung camtu..tula...tau xpe! heee~ (^_~)v

miSs tyNa said...

shaha ... kawan makan kawan ^^

ECHA said...

betul juga...hee~ (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...