Tuesday, December 10, 2013

Review: ULAR

 
 
 
Entry harini aku nak review tentang movie terbaru terbitan KRU Studios iaitu ULAR 
 
Bagi aku, jalan cerita movie ni bolehla dikatakan menarik dan seakan-akan kita tengok cerita ANACONDA terbitan orang putih tu! hehe~
 
Cuma, adala beberapa part cerita yang kena diperbaiki..contohnya, masa berlaku letupan akibat kebocoran gas tu! Oh, sungguh tak real!! hehe~
 
Walau apapun, 'salute' kat KRU Studios sebab mampu keluarkan cerita ni!
So, nak kena bagi berapa bintang eh?? Aku rasa 4 kot! Weee~ 
 
Sesiapa yang belum tengok movie ni, silalah tengok yer! Pasti korang suka! 
 

THESIS!

 
 

  THESIS! THESIS! THESIS! 
 
Harini bersiap sedia nak kena hentam dengan Supervisor sebab thesis tak bergerak langsung ni! Haissshhhh!! Kebetulan health condition tak berapa mengizinkan..mungkin inilah dugaan yang aku kena tempuh sepanjang menjalani hidup sebagai pelajar ni..
 
Kadang2 supervisor ni dia tak boleh nak menerima alasan kita yang sebagai pelajar ni. So, redha jela kan! Yang penting aku dah buat yang terbaik..huhu
 
Perjalanan PHD ni bukan yang semudah disangka terutamanya bila kita bekerja + belajar..kira part-time la tu! Banyak sangat benda kita kena buat dan bagi full commitment..semoga aku kuat semangat la kan! hehe~
Kepada kawan2, teman2, rakan2,
Kalo ada sesiapa yang nak sambung belajar tu, fikir masak2..terutama kena fikir...
"aku ni dah ready ke nak bagi full commitment?"
"aku ni mampu ke?"
"aku ni boleh ke?"
Haaaaa...bukan senang tau! 
Walau apapun, doakan aku berjaya yer!
JOM! SAMBUNG BELAJAR!
hehehe~
 

 

Friday, December 6, 2013

I'm Back!

Hye All!

Such a long...long...long...time...
Dah lama aku tak update apa-apa info terbaru dalam BLOG KESAYANGAN aku ni! hehe..

Life sekarang ni tersangatlah busy...
Ni semua disebabkan aku tengah menyambung pengajian aku di peringkat yang lebih tinggi (tinggi nyerrrr!)..
ALHAMDULILLAH...

Maybe after this, aku akan ber'active' kembali menulis perjalanan hidup aku sepanjang pengajian ni untuk dikongsi dengan semua rakan, sahabat, dan follower sekalian..

Doakan semoga aku berjaya mendapatkan apa yang aku impikan selama ni...
Ohhh! PHD!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...