Tuesday, December 10, 2013

Review: ULAR

 
 
 
Entry harini aku nak review tentang movie terbaru terbitan KRU Studios iaitu ULAR 
 
Bagi aku, jalan cerita movie ni bolehla dikatakan menarik dan seakan-akan kita tengok cerita ANACONDA terbitan orang putih tu! hehe~
 
Cuma, adala beberapa part cerita yang kena diperbaiki..contohnya, masa berlaku letupan akibat kebocoran gas tu! Oh, sungguh tak real!! hehe~
 
Walau apapun, 'salute' kat KRU Studios sebab mampu keluarkan cerita ni!
So, nak kena bagi berapa bintang eh?? Aku rasa 4 kot! Weee~ 
 
Sesiapa yang belum tengok movie ni, silalah tengok yer! Pasti korang suka! 
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...